Mikä?

Second Act on Suomen paras elokuvapodcast. Parin-kolmen viikon välein kolme kaverusta – käsikirjoittaja, leikkaaja ja toimittaja – etsii arkistoista kenties syyttä aliarvostetun elokuvan ja katsoo sen ilman ennakkokäsityksiä. Haukuttiinko kasarileffa aikanaan pataluhaksi? Ovatko kaikki unohtaneet 1970-lukulaisen italoihmeen? Mitä vikaa suomalaisessa elokuvassa muka on? Kuuntelemalla kaikki selviää.

Pyrimme julkaisemaan uuden jakson joka kolmas viikko aina maanantaiaamuisin. Lisäksi väliviikoilla julkaistaan varsinaisesta lähetyksestä ylijäänyttä kamaa.

Jaksojen rakenne on seuraavanlainen: aluksi arvomme katsottavan elokuvan kivi-paperi-sakset-metodilla. Arvonnan voittaja kertoo, mistä elokuvasta on kyse ja miksi hän uskoo sen sopivan Second Actiin. Katsomme elokuvan, jonka jälkeen sana on vapaa. Lopuksi annetaan vielä viimeinen tuomio: oliko elokuva toisen mahdollisuuden arvoinen?

Arvonta irrotetaan omaksi ekstrajaksokseen, jossa häviäjät kertovat hieman omista elokuvistaan.

Vaikka podcast onkin juttumme ydin, on blogissa tarjolla vielä lisäarvoa. Fact Check -osiossa oikaisemme väärät tiedot ja selvitämme epäselvyydet, joita podcastia nauhoitettaessa tuppaa syntymään. Kuulijat saavat mitä mieluiten ilmoittaa huomaamistaan sekoiluista, jotta voimme korjata ne. Samoiten linkkaamme kaikenlaiseen relevanttiin sisältöön muualta internetskusta. Ehdotetut elokuvat on lista hetken huumassa katsomislistan jatkoksi esitetyistä elokuvista. Pakkohan ne on johonkin muistiin kirjata.

Kommentointi ei enää onnistu.