Parallax View (USA, 1974)

Podcast

Second Act -podcastin kaikkien aikojen ensimmäisessä jaksossa käsiteltävänä on Parallax View, joka Suomessa tunnetaan avuliaasti nimellä Ansa – Parallax View. Puhetta riittää muun muassa Alan J. Pakulasta tavasta ohjata elokuvia ja näyttelijöitä, elokuvaaja Gordon Willisin synkästä jäljestä, taiteen ja viihteen eroista sekä vainoharhajännärin genrestä. Elokuva valittiin tavalliseen tapaan kivi-paperi-sakset-arvonnalla, jonka tällä kertaa voitti Antti.

Podcast-ekstrat

Fact check

Linkkejä

4 vastausta merkintään Parallax View (USA, 1974)

 1. Juho Tunkelo says:

  aijai. On tätä odotettu. Onko luvassa enemmänkin retroilua vaiko myös ajankohtaista?

 2. podcast says:

  On puhuttu, että First Act -otsikolla voitaisiin heittää läppää uusista leffoista, mutta se on varmaan kaikesta eniten aikataulukysymys.

  – Olli

 3. Juha Niemi says:

  Mainiota analyysia ja kiinnostus elokuvaa kohtaankin heräsi.

  Ainoa kritiikki tulee tekniseen äänen laatuun. Kuulosti siltä, että Antti oli mikrofoni kädessä ja te olitte jossain toisella puolella huonetta.

 4. podcast says:

  Terve, podcast-toveri.

  Joo, äänenlaatu ei ole tässä jaksossa priimaa ja se tulee heittelemään jonkun verran jatkossakin. Tähän mennessä purkitetuissa jutusteluissa kun on joka kerta joko eri paikka tai eri mikrofoni käytössä, niin yksi onnistuminen ei vielä meinaa, että muutkin olisivat samanlaisia. Mutta mä luulen & toivon, että hyvä setup löytyy ihan lähitulevaisuudessa.

  – Olli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *