Cobra (USA, 1986)

Second Act -tehotrio paneutui Stallonen kasarikuvien kakkoskaartiin yleensä laskettuun Cobraan tarmokkaasti kuten aina. Ollille kyseessä oli ensimmäinen katsomiskerta, Antti ja Jaakko ovat nähneet elokuvan useammin kuin kumpikaan osaa laskea. Puhuimme lapsuudesta, toimintaelokuvien leikkaamisesta, järjettömän väkivallan synnyttämästä ahdistuksesta sekä tietenkin Stallonen naisellisuudesta. Hyvät kuulijat – nauttikaa.

Podcast-ekstrat

Fact Check

Ehdotetut elokuvat

 • Nico
 • Rambo II

Linkkejä

4 vastausta merkintään Cobra (USA, 1986)

 1. Juho Tunkelo says:

  Hyvät läpät jälleen. Mutta hemmetti – pliis älkää enää räjäyttäkö tärykalvojani niillä jingleillä, jotka tulee n. 4-kertaisella volyymilla. Muutoin miellyttävää lätinää, kiitokset.

  Toi mieleen yläasteaikaisen kaverin, joka imitoi Cobra-lookia hammastikkuineen ja v-aukkoisine paitoineen – tiedostaen tai tietämättään, en vieläkään tiedä – ja sai siitä lievää huvitusta osakseen ympäristöstä. Imitointi voi olla imartelevaa, mutta ehkei aina. 😉

  Anyway. Remake voisi tosiaan olla aika kiinnostava nähdä. Stathamilla tai vaikka öö Martin Lawrencella? No, joku raja huumorissakin. 😉

  • podcast says:

   Joo, tajusin kuunnellessa että jinkkuja ei saa kompuroida. On prosessissa vikaa, kun miksaan kaiken yhdeksi raidaksi ja sitten vasta kompressoin.

   – Olli

 2. Juho says:

  No, pakkohan tämä tärkeä uutinen on lisätä. Starring Cobra-elokuvan paras osa:
  http://www.tmz.com/2011/03/30/sylvester-stallone-cobra-car-1950-mercury-custmo-built-lawsuit-court/

  Ja juu myönnän. TMZ osuu joskus osoiteriville. En tiedä kuka sen siihen laittaa aina. 🙂

 3. Tuomas says:

  Moro!

  Ensiksi kiitokset mainioista podcasteista. En malttaanut olla mainitsematta Cobran yhteydessä, että jos virallista Cobra -remakea ei koskaan tehdä niin jonkinlaisena vertauskohteena voisi käydä Andrew Sipesin Fair Game -Vapaata riistaa (1995) elokuva, joka pohjautuu siis täysin samaan kirjaan kuin Stallonen Cobra. Muutamaan otteeseen maikkarilta tullut elokuva ainakin paljastaa kuinka vahva henkilökohtainen brainchild Cobra Stallonelle oli, koska tämä Sipesin Fair Game on totaalisen tylsä ja geneerinen 90-luvun paukuttelu.

  Hyvät kesät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *