Aihe: 2010-luku

Viisi elokuvaa. Kolme miestä. (Tai siis jokaisella viisi elokuvaa, paitsi jos on samoja niin sitten niitä ei tavallaan käydä toiseen kertaan läpi äsch.) Pointti on kuitenkin se, että Second Act -podcast iskee miljoonan voltin lailla vuoden 2013 parhaiden elokuvien kimppuun.

Julkaistu | 10 kommenttia

The Avengers, The Amazing Spider-Man, The Dark Knight Rises (USA, 2012)

Supersankareita puskee ovista, ikkunoista ja Bruce Willisin mentävistä tuuletuskanavista. Second Act -troikka ottaa tilanteen hallintaan tukevalla henkisellä niskalenkillä, josta ei pakene edes ihmekolmikko The Avengers, The Amazing Spider-Man eikä The Dark Knight Rises. Ja jos oikein tarkkaan kuuntelette, saatatte huomata, … Lue koko merkintä

John Carter (USA, 2012)

Kuten elämässä, niin myös elokuvapodcasteissa pitää kokeilla uusia asioita. Niinpä tarjoamme kuulijoillemme kaikkien aikojen ensimmäisen First Act -podcastin, jossa poikkeuksellisesti puhutaan aivan uudesta elokuvasta. Tarkasteltavana on John Carter, tuo satavuotias Marsin-kävijä. Tiedoksi: jakso on äänitetty kahvilassa, joten äänenlaatu ei ole … Lue koko merkintä

Ensimmäisen osan jälkeen leirinuotiokeskustelu vuoden 2011 leffoista haarautui yllättäviin ja henkilökohtaisiin suuntiin. Tunteita herätti etenkin vuoden paras elokuva ja sen merkitykset. Kuuntele ja nauti!

Julkaistu | Yksi kommentti

Kun Second Act -troikka päättää puhua kokonaisen vuoden elokuvatarjonnasta, hölötykselle ei meinaa tulla loppua. Itse asiassa tarinaa riittää niin paljon, että kaikki ei mahdu millään yhteen jaksoon, vaan jatkoa seuraa viikon päästä.

Julkaistu | Yksi kommentti